Vi anlitade ett blomsterbud i Stockholm

2 maj, 2014 0 av webmaster

Blommor är ju alltid uppskattade och vi bestämde oss för att visa vår tacksamhet via ett blomsterbud. Vi bad blomsterbudet att sätta ihop en personlig bukett med blommor som vi visste att vår vän skulle gilla. Om det finns allergier eller överkänslighet mot blommor kan man alltid fråga om råd hos floristen, så man undviker obehagliga överraskningar. Floristerna kan ju allt om blommor och har dessutom mycket erfarenhet. Sedan skickade vi buketten utan att säga något till personen i fråga. Halva grejen med att få blommor levererade är ju överraskningen!
Överraska med en personlig blombukett!

Har man en släkting eller en vän som alltid ställer upp så tycker jag att det kan vara trevligt att sätta ihop en personlig blomsterbukett och skicka den till personen. Man funderar ut något som ska skrivas på blomkortet, anger vilken tid blommorna ska levereras och till vilken plats. Det spelar ingen roll var du själv befinner dig för tillfället. Du kan vara i utlandet, på jobbet eller hemma. Det är så smidigt att skicka någon annan med buketten.
Vi sökte på Internet och hittade detta blomsterbud i Stockholm. De var jättesmidiga och flexibla vid beställning och mycket prisvärda.

Hur det mottogs, och vad tyckte hon som fick våra blommor? Blomsterbudet kom till hennes arbetsplats precis innan lunch och levererade blomsterbuketten. Hon blev överraskad och jätteglad för blommorna. Hon tog genast ett kort på buketten och skickade till oss via sms. Samma bild la hon sedan upp på Facebook. Visst är det härligt att få blommor, men faktiskt ännu härligare att ge blommor och kunna överraska någon även om man inte själv har möjlighet att komma med buketten.

Detta kommer vi göra fler gånger. Det var både enkelt, prisvärt och framförallt uppskattat att anlita ett blomsterbud i Stockholm!