Matcha din stil med accessoarer

8 oktober, 2014 0 av webmaster

Accessoarer är något som används av både män och kvinnor oavsett hudfärg, kroppsform och stil. Det finns mängder av olika accessoarer att välja mellan. En snygg hatt kan vara särdeles klädsam på många huvuden. Man skall inte vara rädd att testa huvudbonader men givetvis skall en sådan matcha övrig klädsel. En stil som exempelvis Marlboromannen, med en hatt på huvudet där på hästryggen, har inspirerat många. Men man behöver definitivt inte ta efter själva rökandet, bara klädstilen.

Halsdukar är en skön prydnad under höst och vinter och kan vara både färgstark eller diskret för att fylla sin funktion både vad värme och utseende beträffar. Under vädermässigt skönare tider kan en prydlig scarf vara snyggt.

Slips är ingen modefluga
Slips och fluga är en annan detalj som det diskuteras mycket om. För välväxta män kan en tjusig bred slips ge ett intryck för överkroppens längd om den justeras lång eller kort. Detta trix blir förstås beroende på kroppsformen. Många långa personer föredrar fluga och det kan visst ha sin plats i dessa fall som ett alternativ. Eller tänk bara på hur en snygg slipsnål kan förändra hela bilden av slipsbäraren och om den kompletteras med matchande manschettknappar accentueras intrycket. Breda välväxta personer kan helt förändra sin kroppsform med rätt accessoarer. För visst är det så att män med lite mage vill vända bort blickarna från denna. I det fallet är snygga skärp en annan trevlig detalj. Spännet ser olika ut på de flesta bälten och vilket spänne man väljer beror helt på egen smak. Matcha här spännet med manschettknappar och slipsnål och resultatet blir strålande.