Vi är experter på kontorsmaterial

3 mars, 2015 0 av webmaster

Det har gått en tid sedan en hel del människor förutspådde att all pappershantering skulle dö ut och att internet och datorer skulle uppta all typ av pappershantering. Idag vet vi att detta inte är möjligt, och det finns inget kontor runt om i världen som helt har sagt av sig att använda papper. Detta innebär att även om en stor del av kommunikation och rapporter sköts via datorer så krävs det fortfarande en hel del kontorsmaterial. Om du bor i Stockholm så kan du vända dig till oss. Vi kan allt om kontorsmaterial och vet precis vad du behöver.

Vi på DS Facility Management har allt från papper till pennor, häftklamrar och häftapparater, pärmar, hålslagare och allt annat du kan behöva när det kommer till kontorsmaterial i Stockholm. Vi kan även förse dig med kontorsmaterial akut om det skulle ta slut på någonting, annars har vi månatliga leveranser samt leveranser efter ditt behov. Du kanske bara är i behov av kontorsmaterial en gång i månaden, eller varannan vecka. Det vet du bäst.

Vi är i belägna i Stockholm och har mångårig erfarenhet av kontor. Detta innebär att vi vet att det blir en mer trivsam miljö om det finns kaffe och krukväxter. Därför levererar vi även detta till era kontor.
Oavsett om ni behöver påfyllning av kaffemaskinen, färsk frukt eller häftklamrar så tar vi hand om det på nolltid. När ni anlitar oss kan ni lita på oss och vi sköter vårt jobb så att ni kan sköta ert.