Prova catering i Stockholm

2 december, 2015 0 av webmaster

Ordet catering har ofta en negativ klang och är något som folk förknippar med smaklös, kall mat, serverad ur stora behållare och där man betalat ganska dyrt för den dessutom. En slags kantin-liknande måltid som man lika gärna kunnat vara utan och lagat maten på egen hand. Speciellt gäller detta personer som använt sig av catering vid privata tillställningar och där de känner att maten och servicen i allra högsta grad påverkat den tillställning man anordnat i en negativ riktning.

Med all rätt; vid en fest eller en större tillställning så är maten en viktig ingrediens och om denna inte håller hög kvalitet så har man också förlorat mycket som värd eller värdinna. Det som man ska veta gällande catering och fördomarna kring detta är att de i många fall stämmer. Många personer har dåliga upplevelser kring catering och det dåliga ryktet kommer således inte av någon slump.

Dock så har mycket hänt och man måste göra en skillnad på catering idag och catering förr samt även på vilken stad man bor i. Catering i exempelvis Stockholm har i dagens läge kommit att nå helt nya höjder och befinner sig på en helt annan nivå än vad som tidigare var fallet – oavsett vilket företag man vänder sig till. Och; här ska man veta att det finns en hel del företag i Stockholm som erbjuder catering. Rådet är således att man provar dagens catering innan man faller in i de gamla banorna och direkt avfärdar det som något som kostar mycket och som inte håller den kvalitet som man har rätt att förvänta sig.

 

Olika alternativ för catering i Stockholm

Den främsta skillnaden inom catering i Stockholm idag är att man kan få tag på i stort sett vilken mat som man vill; thailändsk, husmanskost, lyxigare italiensk eller spanska tapas spelar ingen roll – det mesta finns och det här gör att man som kund har en större möjlighet att anpassa maten efter festen snarare än tvärtom. Vidare så kan vi även peka på de vegetariska alternativen som kommit inom catering och där kan man verkligen säga att branschen kommit att följa utvecklingen i världen.

Fler och fler väljer bort kött och ser istället till att äta vegetariska alternativ. Gjorde man detta förr och anlitade en firma för catering – ja, då fick man räkna med en trist grönsallad eller något annat intetsägande och tråkigt. Numera så är nästan den vegetariska menyn mer tilltalande och mer spännande än den ordinarie och där om någon kan man se tecknen på den enorma utvecklingen som skett inom catering i Stockholm.