Entremattor i Stockholm

16 februari, 2015 0 av webmaster

Vinter är vacker när den är vit, men i Stockholm blir den snabbt till modd som lätt dras in i entréer. Även grus och vägsalt dras lätt in och det inte bara smutsar ner utan även kan förstöra golvet och det är något som ingen vill se i sina entréer.

Där tycker vi på Entremattor i Stockholm att det är en självklarhet att försöka förhindra detta så direkt som möjligt med hjälp av våra kvalitativa Entremattor som drar åt sig bland annat snömodden men som ändå tål de krav som ställs på den dag efter dag. Detta är även en del i välkomnandet förväntas av många men som kanske inte alla tänker på. Det gör vi!
En kvalitets matta som tar upp all oönskad smuts en som ändå ser tillräckligt fräsch ut för att kunna bära er företagslogga utan att dra den i smutsen. Så för att undvika detta har vi även servicen att vi regelbundet underhåller våra Entrémattor i Stockholm med städning och utbyte av mattor om så skulle vara nödvändigt.

Med tanke på vårt stora utbud av kvalitetsmattor så har vi den matta som kommer möta era önskemål och anpassas efter er arbetsplats och den miljön som finns där, oavsett storlek, färg och behov.

Ett välkomnande ska bemötas med kvalitet och vi på Entrémattor i Stockholm vill att detta ska kunna snabbt och med enkelhet! För er, för oss och för era besökare!