Välj och vraka bland uteprodukter eller displayställ

Välj och vraka bland uteprodukter eller displayställ

31 december, 2022 Av av Pierre Andersson

Har du tänkt köpa uteprodukter eller displayställ? Dessa bägge produktkategorier kanske inte känns särskilt nära besläktade vid en första anblick. Men faktum är att det finns vissa leverantörer i vårt avlånga land som kan förse dig med bägge dessa typer av produkter. Läs vidare så berättar vi mer!

Köp uteprodukter eller displayställ via Skyltab

Söker ni uteprodukter eller displayställ så kontakta skyltab.se. Skyltab har nämligen bägge dessa produktkategorier (och fler därtill) i sitt sortiment! Därmed kan du passa på att införskaffa båda dessa produkter från en och samma leverantör. Eller så väljer du att fokusera på antingen displayställ eller produkter för utomhusmiljöer.

Så kan utomhusprodukter användas för att locka fler besökare till parken

Många kommuner och andra kunde vänder sig till Skyltab för att få hjälp med att införskaffa utomhusprodukter för offentliga utomhusmiljöer. Sådana kan bland annat locka fler besökare till de lokala parkerna. Så om du undrar hur du skulle kunna gå tillväga för att attrahera ett större antal parkbesökare bör du kika in bland deras produkter och se vad du kan hitta. Läs också vidare så delar vi med oss av några konkreta tips!

Se till att de lokala parkerna har allt som besökaren behöver och vill ha

Det första som ni bör tänka på när ni vill locka fler besökare till era parker är de befintliga faciliteterna. Det är nämligen viktigt att parkerna har allt som besökarna behöver och vill ha i form av faciliteter. Därför bör ni se över tillgängligheten av:

  • Promenadslingor. En ganska enkel och kostnadseffektiv åtgärd som ni kan vidta är att se över tillgängligheten av promenadslingor. Många besökare tar sig trots allt till parken för att kunna spatsera omkring och njuta av den friska luften.
  • Utomhusprodukter. Det är också viktigt att parken har de utomhusprodukter som krävs för att locka till sig besökare. Det kan till exempel röra sig om parkbänkar och picknickbord men även utegym och andra faciliteter.
  • Övriga faciliteter. Utöver det som redan har nämnts kan det även vara värt att ställa fram en utomhusgrill samt papperskorgar i den offentliga miljön. Detta för att göra det möjligt för parkens besökare att grilla samt att slänga sitt skräp på ett bra sätt.