Hitta mer information om infraröd bastu online

19 april, 2020 Av av sitebox

Hitta mer information om infraröd bastu online

För dig som är sugen på att köpa en infraröd bastu finns en mängd information att hitta på nätet. Allt från filmer där hemmasnickare berättar om sina projekt till guider av byggföretag. Här följer några av de vägar att gå för att hitta inspiration och information om infraröd bastu online.

Inspiration från magasinen & Hemnet

Är det inspiration som önskas? Vill du ha idéer och se hur andra byggt och skapat sin bastu? Då är det främst inredningstidningar och magasin som ska köpas in. Det är finns en rad olika magasin i Sverige mot just att bygga och inreda. Inte sällan kommer temanummer eller längre artiklar om bastulösningar.

Eller varför inte söka på Hemnet efter hus som just har infraröd bastu. Få en inblick i vardagagen och se hur det kan se ut ”på riktigt”. Många använder just Hemnet för att hitta inspiration till heminredning och ombyggnationer.

Forum – För dig som vill diskutera

Det finns ett par forum online där det går att diskutera olika byggnadstekniska frågor, få inspiration från andra och även inspirera och hjälpa. Ett av de största forumen i Sverige är Byggahus.se men det finns även andra. Registrera dig på ett forum och kom ihåg att läsa reglerna innan du börjar ge dig in i diskussionerna!

  • Läs alltid forumregler innan du börjar skriva
  • Sök efter dina frågor och se om någon annan redan ställt liknande
  • Ladda gärna upp bilder så blir det enklare för medlemmarna att hjälpa

Butikerna som säljer infraröd bastu online

Flera återförsäljare av infraröd bastu online har guider, bloggar och instruktioner på deras hemsidor. Det går att läsa om de olika modellerna men även vad man generellt bör tänka på i val av bastu. Vilken storlek behövs beroende på hur många som ska basta samtidigt? Vilka plattor behöver köpas in om ett förråd byggs om till en infraröd bastu? Vad kostar det att köpa in en komplett bastu med tak, väggar och all utrustning?

Börja med att hitta inspiration i magasin och hemmareportage. Detta för att inte låsa sig vid tekniska förutsättningar eller liknande. När ni sedan har en idé om hur ni vill bygga kan kontakt tas med en återförsäljare som hjälper till att hitta rätt produkter. Detta oavsett om ni väljer att köpa från en fysisk butik eller köpa infraröd bastu online.